dnevnik srpskog samoubice

Irine is perfect

— Autor srpskisamoubica @ 23:35

I have been traveling a lot, and I could not find my wife, but it was her, she-devil, Irine, now, I confess, I still love her, but she never loved me.

My wildest dream, it was her, Irine, I still love her, no matter what...

I will never let her go, she will never let me go...

all the drugs and alchohol and gambling and cigaterettes will never be as good as Irine...

And all the cigarettes we smoke while dr. Zoran Djindjic was alive, while dream of Serbia in EU existed.

Exit 2002-two hearts in one Janosh de Serbie and Irine and all the angels, heaven and hell, I confess, I loved her more than anything and Roni Size asked: ''Serbia, are you ready for the fucking future?''

I was not ready, and so was not she. We were ready for 8 years of dreaming. We were wating for Exit 2010.

And now, it's too late. We are too old, and Serbia is too old. We were ready for dreams.

My dream is Serbia in EU. But now it's too late. Serbia will always stay part of Ottoman Empire, and we will say: NO!!! No, EU, we do not want EU here, we are the Serbs, and we shall always stay free slaves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Savršen dan

— Autor srpskisamoubica @ 23:05

Nahranio sam životinje u parku i sada je savršen dan...

Tu je stari dobri žuti prašak kao i Lou Reed i ja, taj trip...

Sve sam regulisao, većeras L.A.Lakers idu da sjebu Philadelhiju i Kobe Brayant ima da saplete ovog Allena Iversona i tako to.

Kocka, alkohol, bukowksi i ja.

Mnogo reći za jedno veće, zato što Crna Burma ne spava nego stondira...

 

 


Moj put

— Autor srpskisamoubica @ 21:01

Da li ima nekakve veze to što me je pre godinu dana ostavila moja prva žena? Ona zna kako se zovem i ja znam da nikad nije bila moja, ali je naša bila ljubav. Naša je bila kolekcija na FB-Once upon the time. BOL ne prolazi, ali srce se čisti kroz suze i Cigani čekaju svoj Đurđevdan i tamo negde daleko u budućnosti, ono što je nekad bilo nemoguće, izgledaće moguće.

Ljubav je slepa, kao i pravda kao i bLog, kao i svaki Zen ratnik. Ko razume, znaće, Kata je na toplom i ja sam, i to je za sada jedino bitno.

Tako je govorio Janosh de Serbi kada nije lagao.

Večeras će košarkaši NBA lige zameniti BOL u srcu, onaj koji se zove Fur Kayah, baš kao što je nekad moj drugar Beetoven svirao Fur Elise...

Nekad Beetoven, danas Janosh.


Ko ima sreće u kocki...

— Autor srpskisamoubica @ 20:39

... taj nema sreće u ljubavi...

Koje sranje, ja da vam kažem. Od kako se kockam imam sreće u svemu. Normalno kad se kockam na prave klubove, NBA. Znam koji klubovi dobro igraju, prošao sam Ameriku uzduž i popreko.

Tako da prijatelji moji, samo se vi kockajte, neka vam žene kvocaju, kad nemaju šta da rade, normalno da blebeću. Za večeras se razmišljam izeđu Lejkersa i Hjustona, kaže BEOGRADSKA VEŠTICA da će biti Hjuston, ali ja ne verujem ni jednoj ženi, a kamoli ovoj vestici iz ČAJđinice.

Nemam pojma, alkohol, fine pljuge i NBA klubovi su tu, biće ovo uspešan vikend...


Čuva bLog Srbina svog, drugi deo

— Autor srpskisamoubica @ 22:53

26012010

DAnas sam bio u kafiću ''Kuća čaja''. Jedan tip se kačio sa mnom. Ja mu ništa nisam uradio.

Ondak je nastavio da se kurči. Ondak sam morao da mu slomim oba jaja. 

A nisam hteo... Hteo sam samo jedno...

PS Police interogator: So, where is he now, that guy that was messing with mr. Janosh de Serbi?

JDS:I don't know. He is probably sleeping with Danube fishes.


Promocija knjige 15.02.2010.

— Autor srpskisamoubica @ 10:54

Dva meseca posle dana Svetog Cara Uroša, dakle 15.02.2010. desiće se promocija prve knjige Janoša de Selbija. O mestu ćete biti naknadno obavešteni.

Svako ko je zaiteresovan da prisustvuje ovoj promociji neka se prijavi na Fejsbuk grupu P.Z.Belgrade Foundation, zato što će sva dalja obaveštenja ići isključivo preko te grupe.

Ovaj blog neće postojati još dugo...


Prestao sam da jurim kurve, da se drogiram i opijam

— Autor srpskisamoubica @ 06:36

Počeo sam da se kockam.

I odmah sam pogodio. Gubitnika. I kladio se na njega. Večiti gubitnik. Ah, kakva mladost...

Sad sam tužan. Nemam više kurvi, droge, alkohola, a ni love.

Spreman sa da se roknem. Al' sad više nemam ni alkohol ni lekove, potrošio sam sa Ismetajomoh. Kakav početak radne nedelje. Ko ga jebe, i onako sam u paklu.


Nastavak romana ''Dnevnik srpskog samoubice'' se zove ''Kuća čaja''

— Autor srpskisamoubica @ 19:26
Za prvih nekoliko redova posetite moj kroacijski blog...

Ljubav u Srebrenici?

— Autor srpskisamoubica @ 12:41
Opet sam sa vama, blog opstaje uprkos pritiscima otimača. Pročitajte o mojoj novoj ljubavi na http://urobor.bloger.hr/

Život je ipak lep

— Autor srpskisamoubica @ 00:13

Eto, priznajem, život je lep. Ljudski život je najlepši u svemiru. Zato sam došao među vas Zemaljce da ga malo probam.

Jebo te, baš je lep ovaj svet. Na primer, večeras... Stvarno nemam razloga da budem srećan... Zaljubio sam se u tu jednu Muslimanku, zove se Ismetjah ali ona je previše lepa za mene, i znate već kako nastaju sladunjavi ljubavni romani... No, ja se nisam bacio u krevet i plač, nego sam rešio da vam sve ispričam na...


http://urobor.bloger.hr/

 


Od svih godišnjih doba najviše volim zimu...

— Autor srpskisamoubica @ 22:44

Zašto?

Zato što svi Balkonci spavaju i ondak mogu da se krećem pored njih a oni me ne vide. Ja ne želim slavu i popularnost, vremenom će te shvatiti da mi je to najmanje bitno.

Ja sam ovde zbog vas, zbog vašeg mira. No, to nije bitno za sada...

Volim zimu zato što se uvučem u svoju pećinu upalim Sobranie, uključim jazz i pijem skupa vina. Posle toga sam švorc, ali ja kada odem sa ovoga sveta znaću da sam živeo i svoj život poklonio Majci Prirodi. Majka priroda i Otac Bog me podučavaju a ja ih slušam. Nekada sam slušao oca satanu, on mi je govorio da ubijam svoje telo sa drogama i govorio mi da jedem meso drugih ljudi i životinja. Sada sam na pravom putu. Pijem krv Gospoda koji je razapet zbog naših grehova i pušim cigarete koju su umotali braća Rusi. Slušam crnce zato što samo oni znaju šta je tuga ili vam blues. A jazz znaju i neki belci, ali su retki.

Eto zato volim zimu.

Za moje dalje tekstove pogledajte
http://urobor.bloger.hr/ 


Zimska tuga i nesanica

— Autor srpskisamoubica @ 11:39

 

Zima je čvrsto stegla svoje okove. Razočaran sam Internet ’’slobodom’’. Jedan tekst na kome sam puno radio je ’’nestao’’ u cyber prostoru. Možda je ipak bila greška što sam pisao za hrvatski blog. U doba neo-liberalnog kapitalizma, svaka sloboda je iluzija i tako će biti sve do 2013. Posle te 2013. stvari će konačno biti jasnije.

 

Knjiga nije ni blizu objavljivanja. Nisam siguran da je Planeti Zemlji potrebno još knjiga. Sve pametno je već napisano, ali ljudima su draži kvizovi, latino-američke serije i fudbal. Sve to mogu da razumem, u neka davna vremena i ja sam bio konzumetn istih. Sjedinjavanjem Zapadne, Centralne i Južne Evrope u jednu državu sve postaje nekako mlako, jarke i snažne boje vrlo brzo će se stopiti u opšte sivilo. Tu mislim i na sebe.

 

Nisam siguran da mogu da guram ovo. Sve postaje bljutavo i svakodnevnica se vraća u doba Rimske imperije; jedino što robovi smeju je da pevaju. Sve(t) je jedan veliki Grand show. Proroci novog doba sakriveni u grupu ’’Laibach’’ vrlo jednostavno pevaju o novoj ideologiji $vetskog poretka... ’’Alle gegen alle’’ ili vam ’’svi protiv svih’’.

 

Jedan čovek će promeniti sve. Ali on još nije došao...


U novim epizodama Ratova zvezda gledaćete...

— Autor srpskisamoubica @ 23:20

Kosmički mega car Đorđe Krivokuća skeće ponovo na Zemlju i upoznaje Marinuh Ismetiju.

Da li Janoš de Selbee sanja da Đorđe piše roman, ili Đorđe sanja da Janoš živi u Beogradu, to je na vama da prosudite...

Sve to na http://urobor.bloger.hr/

 


Bankrot

— Autor srpskisamoubica @ 23:31

Sad sam i zvanično nelikvidan. Ili vam švorc. Ili vam nemam ni cvonjka. Moji roditelji ne mogu da mi pomognu, njima je Tito obezbedio sve, meni Sloba obećao ''nebesku Srbiju'' i ja evo živim na b(l)ogu...

Moj stari dobri drugar Nikola Tesla kaže: ''Meni ne treba pomoć. Čim teže, tim bolje. Najbolje radim u borbi.'' Tesla i ja, prijatelji još od detinjstva,  iz istog sela, iz Like, u današnjoj Hrvatskoj... 

Dakle, nemam para da si platim ni kafu kod Trnove Ružice, ali nije me sramota, neću da radim za novac, zato što nisu ni moji roditelji u mojim godinama, nego su ladili jaja na faksu. Ja nemam para za faks, ali mi se baš lade jaja, zato što su vrela... Hot balls.

Sada mi je čak i lakše, imam izgovor da se povučem u sebe i sopstveni svet i ništa ne radim. Biću sam svoj b(l)og... A ako vas još zanima ovo što ja pišem vi ste, prijatelji moji, skroz ludi. Ili sam ja lud. Ili su svi Srbi ludi... Nije ni bitno.

Opet sam sam 

i tako svaki dan.

Laku noć Srbijo...


Should I stay or should I go...

— Autor srpskisamoubica @ 14:49
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Probudio me zvuk bušilice u 9,30. Odmah pomislio na nju, Ismetiju... Čudan osećaj, kao da sam se probudio u Raju, ne znam zašto...

 

Zašto bi se trudio kada se moje pisanje očigledno ne dopada većini koji čitaju... Da bi razrešio ovu dilemu, otvoriću  P.Z.Belgrade Foundation Fejsbuk grupu pa neka se pijavi svako ko misli da je moje pisanje kvalitetno...


Powered by blog.rs