dnevnik srpskog samoubice

06 Feb, 2010

Oštra kritika rada zadužbine ''Ilija Kolarca''!!!

— Autor srpskisamoubica @ 06:31

Ko je bio Ilija Kolarac? Čovek je bio mason koji je osnovao učenje stranih jezika pre nego što je postojao i sam filološki fakultet u Beogradu. Zadužio je Srbiju i Srbe i ostavio im raskošno izdanje u centru grada da obrazuju mlade talente...

Šta se danas radi? Osoblje zadužbine je sebi dalo za pravo da uzme monopol nad licencom EAQUALS, virtuelni pojam koji su smislili tobož da bi potrvdili kvalitet svojih predavanja. A ja sam bio u EAQUALS mnogo pre recimo nego što je šef za katedru francuskog jezika i znao da to  postoji.

Šta se desilo? U decembru prošle godine OSOBLJE ZADUŽBINE KOLARAC je na prevaru produžilo ''članstvo'' u  EAQUALS-u, ne znajući da nisu bitne zvanične posete koje dolaze na već dogovorene časove nego kvalitet časova. A ja kažem da je kvalitet časova očajan. Ja poručujem Evropskoj Uniji da zaobiđe Kolarac od sada.

Čast katedri za engleski jezik koje vodi profesionalci i profesorki Mireli koja je zaista vrstan poznavalac francuskog. Ostalima će fotelje da se drmaju. Ne zato što mali Đokica tako želi, nego zato što nemaju veze sa jezicima koje predaju. Mene Kolarac više neće videti...ali neće ni EU, više svraćati na namešene provere.

Zbogom zadužbino Kolarac, znam da Iliji nije lako što oni za koje je stvorio odlaze, ali čovek je bio genije pa je mogao da pretpostavi da će biti rupa u sistemu, a pacovi prvi iskaču iz broda koji tone...


Komentari

  1. Ali, ovo je jos bolje:

    http://picturedumper.com/picture/20080617/dfce9a6c0f/MP_R3.jpg

    Autor mmmm — 06 Feb 2010, 16:45


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me